Na web stranici

I LOVE RIO je portal s jedinstvenim filozofije, koja obuhvaća društvenu, kulturnu i povijesnu tkaninu gradu Rio de Janeiro, Brazil.


Grad je prošlost, sadašnjost i potencijalni su prikazani u svjetlu i razigran način, čineći ih dostupnim i atraktivan za stanovnike, posjetitelje i publiku iz daljine. Izvorni, pozitivni i prostrani leća pomaže čitateljima da smisleno razumjeti i uključiti se u tajne i čari Carioca culture.The web slijedi prijateljski strukturu, jednostavan za korištenje, intuitivno, i vizualno plesant predstavljanje članaka o turizmu, kulturi, glazbi, gastronomiji, način života, noćni život, moda, sport, posao, povijest, Niteroi i nekoliko gradova širom Rio de Janeiro state.The tekstova nadopuniti iznimnim fotografijama vrhunske kvalitete, a svaka prezentacija shocases Rio s panoramskim dubine i jasnoće.


Rio de Janeiro fotografije

FILOZOFIJA


S oko 25.000 stranica sadržaja, I LOVE RIO nudi novu turističku-kulturno značenje - Osim predstavljanja korisne informacije za posjetitelje i turiste, portal je osmišljen kako bi pokazati kako je svaki kulturni aspekt Rio de Janeira je došao da se razvije, objašnjavajući kako su ta mjesta utjecati na život i običaje Rio stanovnika i Rio je umjetnička i kulturna produkcija.

I LOVE RIO otkriva projekte i inicijative koje se odnose na očuvanje prirode, očuvanju okoliša, te usklađivanjem s regionalnom razvoju - uz pružanje izravne veze do raznih institucija odgovornih za ove aktivnosti i projekata. Portal široko naglašava poštovanje prema prirodi i važnosti zaštite okoliša iznad svega.

Dio I LOVE RIO posvećen je 16 jedinstvenih gradova u državi Rio de Janeiro - za svaki od tih gradova na web stranici ističe povijest, prirodu, lokalne kulturne događaje, hrane i smještaja opcije; cilj povećanje interesa stranih turista za cijelu državu Rio de Janeiru, osim kapitala.


Pogledajte 90 sekundi video o I LOVE RIO