Oglašavanje i Sponzorstvo

Širok raspon sponzorskih i oglašavanje partnerstva na raspolaganju, od jednostavnih do bannera nadopuniti web tekstualni i fotografski sadržaj, na više stranica članke. Ostale opcije uključuju pola stranica, full-stranica i dvaput stranica prikazuje, kao jedinstvene i inovativne kombinacije oglašavanje.

Rio de Janeiro logotipi1

 


Godina radnog predanosti izložen promaji na portalu I LOVE RIO, rad koji otkriva Rio de Janeiru, grad i državu, kroz tisuće stranica turističke, kulturne, povijesne i društvene informacije, zajedno s tisućama ekskluzivnim fotografijama od najveće umjetničke standarde ,


 Rio de Janeiro logotipi2

 


Na portalu inovativni struktura i dizajn, nikada učinio prije za bilo koji drugi grad na svijetu, je bogat sadržaj koji se lako koristi, što je rezultiralo proizvod na najvišoj razini i vrijednosti u širokom rasponu od međunarodnih čitatelja.


class="pull-left img-responsive">

 


Korisnici mogu lako pristupiti poglavlja putem računala i tablete, cijeneći jedinstvenu filozofiju prezentacije i dizajna, gdje logotip, poruku i adresu web stranice "I LOVE RIO" je otkriti u više od 50 jezika.


 

Rio de Janeiro logotipi4

 


Predstavljen u İngilizce i Eorope Google-prevedivi u mnogim jezicima od strane čitatelja, portal je usmjerena prvenstveno na međunarodnim korisnika, što je web stranica je vrijedan alat za globalno predstavljanje nacionalnih i multinacionalnih brandova diljem regije i tržišta.


 

Rio de Janeiro logotipi5

 


Na temelju filozofije ekskluzivni oglašavanje, portal nudi prostor za određenom broju sponzora i sudionika. Partner izražava žaljenje zbog markom prikazuju na svakoj od stotine stranica sadržaja i slika sponzoriranog poglavlja.


 

Rio de Janeiro logotipi6

 


Oglašavanje cijene variraju, također prema sponzora razini pozitivnog sudjelovanja u globalnom procesu okoliša, budući da je jedan od ciljeva tijekom više I LOVE RIO daje razliku onima koji čine razliku u svijetu.


 

posto9.com Rio de Janeiro logo

 


I LOVE RIO sponzori dijele tu viziju, i podupiru održiv gospodarski rast koji je pozitivne socijalne doprinose, primati posebne stope i razmatranje. I LOVE RIO: dobar za svakoga.