Distribucija

Na web stranici oglašavanje pokreće tri načela: besplatan ili sponzorirani distribucije, ciljanog i kreativnu distribuciju sadržaja i ponude u vezi.


Postoje razne I LOVE RIO proizvoda, od kojih su neki slobodan na mjestu potrošnje i raspodjele, što znači da korisnici ne moraju platiti ništa za čitanje bogatu i informativan povijesnih i kulturnih sadržaja, a distributeri ne moraju platiti da na web stranici na raspolaganju kao proizvod se nudi kupcim


Rio de Janeiro fotografije

Globalna vidljivost


Dio I LOVE RIO distribucije strategija uključuje prilagođene planove i partnerske razvoj marki i proizvoda, otkriti Rio de Janeiru kulturu i image na nacionalnoj i globalnoj razini.

Dok Portal ostvaruje međunarodnu vidljivost i svijest o marki kroz slobodne i jedinstveni sadržaj predstavljen u više od 50 jezika, lokalni Carioca ponude prodiru duboko u Brazilu preko raznih proizvoda široke potrošnje.

Zajednički razvoj turističke i kulturne sadržaje putem online i papira publikacija, zajedno s proizvodima koji čine Carioca kulturu, graditi na jedan drugi širenje svijesti o brandu multi-proizvod.


Prilagođen urednički sadržaj u paru s jedinstvenim brand vizualni identitet u svim linijama proizvoda, koristi se objasniti i promovirati sve ponude, dok ih je u kadru u Carioca povijesti i kulture.


U rasponu od gastronomije do foto knjige, od kozmetike do sportske opreme, I LOVE RIO je predan odavanje neke od bisera Cidade Maravilhosa u sve dalekosežnije, inovativne i kreativne načine.